Kan rulleskøyter være noe for deg?

En stor del av internettselskapene tilbyr i dag flere former for levering. En av de mest brukte er for tiden leveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente bestillingen på et tidspunkt du ønsker. Løsningen er derfor ekstremt ukomplisert, samt den rimeligste leveringsmodellen.

Du kan på samme måte velge å velge levering til leiligheten din eller til adressen der du jobber. Leveringsmetoden viser seg jevnlig å være litt dyrere, men også ganske jevn. I de fleste tilfeller vil imidlertid den billigste typen levering være å hente bestillingen selv, men den løsningen er betinget av at du er fysisk i nærheten av e-forhandlerens lager.

Fraktperioden kan vise seg å være svært viktig dersom du trenger varene om kort tid, så det er selvsagt viktig at du sjekker estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste nettselskaper tilbyr levering etter en enkelt virkedag på mange varenumre, men glem ikke at det er beregnet på grunnlag av bestilling før et eksakt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få de nye varene før de logistikkansatte har fri.

Noen individuelle e-selskaper tilbyr gratis levering

Det har vist seg å være svært hensiktsmessig for alle å sammenligne priser fra ulike nettbutikker og derfor har de aller fleste internettselskaper ikke klart å unngå å presse prisnivået på produktene – for juniorer, og like godt for voksne – kolossalt, og til og med noen ganger sørge for gratis levering.

Men fra tid til annen kan det vise seg å være lønnsomt å undersøke noen få nettbutikker for rabattkoder før du bestiller, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte deg av en delbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, så lenge du har tenkt å betale prisen i fremtiden.

Før folk bestiller fra en e-butikk, må du faktisk holde øye med nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis et tidkrevende prosjekt.

En enkel løsning kan derfor være å sjekke om nettbutikken har e-merket, noe som kan være en forsikring om at nettbutikken overholder de offisielle reglene, i tillegg til at nettbutikken er noen ganger veiledet av fagfolk som har mye kunnskap om lovene på området. I tillegg vil du ha krav på bistand dersom du blir utsatt for vanskeligheter som følge av din handel.

Det kan også være nyttig om kjøper tar hensyn til det mest relevante regelverket som kan håndheves i forbindelse med transaksjonen, for eksempel byttepolitikken virksomheten opererer med. På grunn av dette er det også viktig at du oppbevarer kvitteringen til enhver tid, slik at du kan bevise at du handler når som helst, enten du handler for en gutt eller en jente.

Noen individuelle internettforhandlere sørger for gratis levering

Trustpilot tilbyr ultrafine løsninger for å lese mange av eksisterende brukeres oppfatninger, og på grunn av dette anbefales det at du blir smartere på nett nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook bruker tilsvarende smarte metoder for å få innsikt i nettforhandlerens kundetilfredshet. I tillegg møter vi til og med e-handlere som gjør det mulig å publisere en anmeldelse av sin kjøpsopplevelse, som like gjerne kan brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med et hav av e-handlere siden vi promoterer butikkenes tilbud, og tar provisjon i tilfelle en bruker fra nettsiden vår foretar et kjøp.