Xxl ansatte

XXL får ny sjef i Norge | XXL Sport & Villmark

27. jun. 2019 — Sjefer ved norske XXL-varehus har i flere år brukt armhevinger som en straffereaksjon overfor ansatte som møter forsinket, …

Stine Trygg-Hauger (38) blir ny administrerende direktør for XXL i Norge. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Clas Ohlson i Norge.

XXL-ansatte i Norge beordret til armhevinger – E24

XXL-ansatte i Norge beordret til armhevinger – E24

31. jan. 2022 — XXL-ansatte sier de ble irettesatt for å gå på do i arbeidstiden og at tidsmålinger av toalettbesøk ble fremlagt i medarbeidersamtaler.

Sjefer ved norske XXL-varehus har i flere år brukt armhevinger som en straffereaksjon overfor ansatte som møter forsinket, glemmer salgsmålene eller omtaler kunder feil, ifølge fem nåværende og tidligere ansatte.

XXL-ansatte sier de ble irettesatt for å gå på do i arbeidstiden …

XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus.

XXL Sport og Villmark – Nordens største sportskjede | XXL

26. mai 2020 — XXL henter 1.450 ansatte i Norge og Finland tilbake til butikkene. Det fremgår av en børsmelding sendt ut tirsdag ettermiddag.

XXL-ansatte kalles tilbake på jobb – Nettavisen

XXL-ansatte kalles tilbake på jobb

27. jun. 2019 — Sjefer ved norske XXL-varehus har i flere år brukt armhevinger som en straffereaksjon overfor ansatte. Det hevder både nåværende og …

1000 norske ansatte skal tilbake på jobb, melder XXL.

XXL-ansatte måtte ta armhevinger som straff – Dagbladet

XXL-ansatte måtte ta armhevinger som straff

28. mai 2021 — Se video: XXL-sjefen sendte personlig hilsen til alle sine 5000 ansatte i pysjen. Yngve Garen Svardal Nyhetsredaktør.

Konsernsjef Tolle Grøterud i XXL Norge innrømmer at dette utviklet seg i en uheldig retning.

XXL-sjefen sendte personlig hilsen til alle sine 5000 ansatte i …

Se video: XXL-sjefen sendte personlig hilsen til alle sine 5000 ansatte i pysjen

19. des. 2019 — En gransking av sportskjeden XXL viser at ansatte ble tilbudt øl i stedet for lønn og at det har vært flere tilfeller av prisjuks.

Her jubler ansatte i XXL hemningsløst for at konkurrenten har …

Gjøvik, Sport | XXL-granskere fant prisjuks og 1.350 timer ulønnet arbeid

21. jun. 2022 — … å være tilbake på jobb, sier Fredrik Andersson (31) fra Haslum hos XXL på Sandvika Storsenter. Nå jakter varehuset på 15 nye ansatte.

En gransking av sportskjeden XXL viser at ansatte ble tilbudt øl i stedet for lønn og at det har vært flere tilfeller av prisjuks.

XXL-granskere fant prisjuks og 1.350 timer ulønnet arbeid

– Godt å være tilbake på jobb, sier XXL-ansatte Fredrik (31) – og nå tror ledelsen på «ketsjupeffekt»

– Jeg har gledet meg til å være tilbake på jobb, sier Fredrik Andersson (31) fra Haslum hos XXL på Sandvika Storsenter. Nå jakter varehuset på 15 nye ansatte.

Keywords: xxl ansatte