Kontinentalsenger fra Bedre Netter – dansk design med 100 dagers prøveperiode

Er du på jakt etter din eneste ene, som kan holde deg med selskap gjennom alle de kalde nettene? Ditt seng burde bli din store kjærlighet, for i gjennomsnitt vil du tilbringe omtrent en tredjedel av livet i sengen, så det er viktig at dere er det riktige matchet. Du bør derfor vite på forhånd hva som er viktig for deg i ditt valg av ny seng. Skal sengen gi deg støtte på bestemte områder? Er det viktig at sengen gir en ekstra luksus? Skal den være med eller uten elevasjon?

Kontinentalsenger – gjenskape hotellfølelsen hjemm

Er du spesielt glad i de myke, høye hotellsengene som sender deg rett til drømmeland så snart du krøller deg under dynen? Så bør du se etter tilbud om kontinentalsenger hos Bedrenetter.dk – de er dansk designet og har høy produktkvalitet. Kontinentalsenger er spesielt kjent for å ha et stilfullt uttrykk og for å minne en del om hotellsenger på grunn av deres høyde. De er grunnlagt med tre madrasser: En boksmadrass, fjærmadrass og toppmadrass. De har dermed ikke den tradisjonelle lamellbunnen som man kjenner fra “vanlige” senger. De skiller seg fra elevasjonssenger ved at de ikke har elevasjon. Forskjellen mellom billige og dyre modeller er bl.a. antall støttesoner tilbys og hvilke materialer som er brukt. Med kontinentalsenger fra Bedre Netter, får du eks. 7 komfortsoner, som gir optimal støtte.

Hvorfor skal jeg velge en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en gevinst for deg som vil ha en høy seng, enkel å komme opp i – og ut av. De tre madrasslagene samarbeider også på tvers, slik at du får forskjellige former for støtte til kroppens problemområder, for eksempel nakke, rygg og korsrygg. Denne typen seng kan sikkert være en dyrere utskrift, så du kan med fordel se etter tilbud på kontinentalsenger. Bedre Netter prioriterer bevisst å sette prisene deres på kvalitetssenger hvor alle kan være med.

La kroppen venne seg til den nye sengen – 100 dagers prøveperiode

Du kan kjøpe sengen din online eller i en av Bedre Natters fysiske butikker. Begge steder får du tilbudt en 100 dagers prøveperiode, så du får tid til å teste, om du har funnet det rette matchet. Samtidig inkluderer tilbud på kontinentalsenger hos Bedrenetter.dk, at du får gratis levering på din ordre, samt du får ekspertråd gjennom hele prosessen.

 

Foruten gode tilbud på kontinentalsenger, tilbyr Bedrenetter.dk også mange elevasjonssenger og sovesofaer til skarpe priser.